Laat berichten zien

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Sander

Pages: [1]
1
Praathoekje / Re:Vrienden blijven met een ex
« on: 26 Juli 2014, 22:06:42 »
Als je ex ooit is vreemd gegaan, hoe kun je hem of haar dan nog in een andere zaak vertrouwen.
Dan is het toch duidelijk een rat die jouw aandacht en tijd niet waard is?

2
een cruise is wel duur, ik neem haar soms mee uit eten. Dan zijn we er even uit, doen we wat leuks en hebben we later iets om over te praten en fijn aan terug te denken.

3
het leven gaat ook zonder partner verder. Soms is een relatie zo slecht en giftig dat uit elkaar gaan de fijnste optie voor beide is.

4
Lieve praatjes / Re:Lichaamsbeharing
« on: 26 Juli 2014, 21:52:17 »
Ik ben er geen liefhebber van ;)

5
Praathoekje / Re:Vrienden blijven met een ex
« on: 26 Juli 2014, 21:49:58 »
Met een ex kan je geen vrienden blijven, er zal altijd spanning blijven omdat waarschijnlijk 1 van de 2 partners nog naar de andere verlangt. Misschien allebei zelfs wel, terwijl 1 van de 2 misschien al in een nieuwe relatie zit.

Ik heb het gezien met mijn ex, die bleef mij lastig vallen me hoeveel ze me mistte. Ze deed kleine klusjes in en om mijn huis om er maar iedere dag te kunnen zijn en iedere keer als ik haar wegstuurde, dan kwam ze even hardnekkig weer terug. Ik heb met pijn in mijn hart de vriendschap moeten verbreken, zeker omdat mijn huidige vriendin haar niet meer kon tolereren.

6
Praathoekje / Nep profielen op Lexa
« on: 3 Oktober 2012, 23:21:15 »
Ik heb het idee dat veel profielen op Lexa nep zijn, ik word steeds benaderd maar steeds met dezelfde tekst.

Volgens mij is het voor vrouwen gratis aanmelden,ik krijg steeds dezelfde profielen uit Aalsmeer en Moerkerk, maar  met andere namen. allemaal 29, allemaal kok als beroep. wat ook niet klopt, dan ben je kokkin   ik blijf het als spam melden.

7
Praathoekje / Re:Hoe weet je dat het echte liefde is ?
« on: 20 Mei 2012, 19:18:21 »
Ook al denk je echte liefde te hebben, dan kan je nog belazerd worden waar je bij staat.
Ik heb het zelf meegemaakt, een relatie van 2,5 jaar naar de filistijnen omdat zij haar emoties niet goed kon uiten.

Houd ik van haar, ja zielsveel maar ik ben ook blij dat ik nu een andere vriendin heb, die een stuk beter in de sociale omgangsvormen is.

8
Praathoekje / Re:Een rokende partner, mag dat wel of niet ?
« on: 20 Mei 2012, 19:17:22 »
Samen roken, dat maakt het wel zo gezellig als ik ga stappen, dan kunnen we even samen buiten roken en in prive praten en knuffelen. Niets mis met een rokende dame.

9
Scheiding / Re:Zou jij je ex terug willen
« on: 20 Mei 2012, 19:15:46 »
Ik zou dolgraag mijn ex terug willen, maar ze heeft een ander en iedere minuut die ik nog steek in contact met haar, is tijdverspilling. Ze heeft haar keuze gemaakt en mijn leven gaat door zonder haar omdat het haar keuze is.

10
Scheiding / Re:Liefdesverdriet verwerken
« on: 20 Mei 2012, 19:14:16 »
Liefde is een soort drugs, iedere keer als je contact hebt met je ex, dan komt deze drugs opnieuw in je hoofd en moet je opnieuw proberen om zonder de ‘drugs’ die de liefde in je hersens aanmaakte af te kicken.

Wis haar MSN, Whatsapp, telefoonnummer en ga zo snel mogelijk met andere leuke mensen iets doen. Probeer je ex te vermijden alsof ze melaats is, ieder contact dat je met je ex hebt, doet je weer pijn en je hebt al helemaal geen trek in verhalen hoe geweldig haar nieuwe vriend of vriendin is, dus die facebook en twitter hoef je ook niet meer te bezoeken.

Als je toch steeds in de verleiding komt om te kijken, hoe het met je ex gaat, dan is het verstandig om een tijdje niet te internetten. Je kan prima zonder en in het echte leven kan je veel leukere mensen tegenkomen dan al die fakers op profielsites.

Ga weer leuke dingen doen:

Het helpt jou niet en herstelt ook je relatie niet, als je als een zombie thuis gaat zitten. Je liefde zal toch niet meer terug komen bij je. Hij of zij heeft na lang denken deze beslissing genomen en dat je zonder partner zit, is een feit. Ga nu weer leven, ook al doet het iedere dag heel veel pijn. Zoek leuke dingen, eet lekker, geniet van wat het leven je biedt.

Gooi zijn of haar spullen weg:

Geef je ex de tijd om zijn of haar spullen op te komen halen, doet hij of zij dat niet, dan is het tijd om de spullen die jou steeds herinneren aan de mooie tijd weg te doen. Je hoeft niet steeds herinnert aan je ex te worden. Je kan zonder die pijn.

Het gat dat je ex achterlaat opvullen:

Na flink wat drank, huilbuien of vet eten, merk je, dat het gat dat je ex heeft achtergelaten door je te verlaten nog steeds niet is opgevuld. Het is de hoogste tijd om een leuke cursus te doen, een studie te beginnen waar je tijd voor hebt omdat je nu niet steeds met zijn of haar leven bezig hoeft te zijn, gitaarles, cursus schilderen wat had u in uw leven altijd al graag willen doen en wat deed je niet, omdat je steeds zo druk met uw liefdesleven was? Ga datgene oppakken, dit is uw kans. Een relatie kwijt maar een zin aan het bestaan terug.

Maak een lijst:

Maak een lijst met alle eigenschappen van je ex, waarvan je blij bent dat je daar geen last meer van hebt. Van zweetvoeten tot het vreemdgaan van je ex, je mag alle kleine en grote ergernissen opschrijven en besef goed, dat je niet het mooiste in je leven kwijt bent. Waarschijnlijk leefde je toch al een tijdje niet zo prettig door het gedrag van je ex voordat jullie uit elkaar gingen.

Lichamelijke activiteit:

In plaats van iedere dag denken aan je ex, kan je deze tijd ook besteden aan gezonde lichamelijke activiteit, pak de fiets of ga joggen in het bos. Het zal je lichaam en je geest goed doen. Met een mooi lichaam, ben je ook weer meer in trek voor de volgende partner. Men zegt dat het leven verder gaat na een liefdesrelatie die op de klippen loopt en dat is ook zo, met de volgende kan je waarschijnlijk nog veel gelukkiger worden ook.

Ga er eens lekker tussenuit:

Als je iedere dag weer herinnert word aan de plek waar jullie samen leefde, dan is het tijd om een koffer in te pakken en een reisje te maken. Het maakt niet uit waar naartoe, verzet je zinnen. Ga feesten.

Flirt:

Ook al ben je nog niet toe aan een relatie met iemand, het is leuk om te flirten. Durf dat ook te doen. Even leuk oogcontact met iemand of een heerlijk gesprek, het is goed voor je ego en je denkt even niet aan je ex.

Doe de dingen die je ex nooit met je wilde doen:

Welke dingen kon je nooit doen omdat je ex geen zin had om dat te doen.

Professionele hulp:

Als je er zelf helemaal niet meer uit komt, dan is het verstandig om een gesprek te houden met maatschappelijk werk of een psycholoog. Mogelijk zit er meer dwars wat door uw relatiebreuk naar boven is gekomen.

11
Datingoproep / Ik zoek een leuke meid
« on: 6 Juli 2011, 17:41:32 »
Hallo lieve dames, ik ben op zoek naar een gezellige dame tussen de 20 en 30 jaar.
Ik ben Sander, ik ben een 24 jarige kok en heb een vast contract bij een catering bedrijf.

Mijn hobbies zijn fietsen, wandelen, stappen. Ik zoek een schat van een vriendin om leuke dingen mee te gaan, dan denk ik aan pretparken, stappen, camperen en ik wil nog een keer naar Egypte om te duiken.

Ben jij de meid die ik zoek, neem dan contact met mij op.
Hopelijk tot snel
Sander

Pages: [1]